Erfaren Forretningsanalytiker til Knowledge Cube

Copenhagen, Capital Region of Denmark, Denmark

Description

Brænder du for at omsætte forretning til værdifuld digitalisering? Vil du være med til at skabe de bedste it-løsninger på de nyeste teknologistakke? Vil du være en del af dynamisk og agil organisation, med kunden i centrum og en kultur der bygger på innovativ og kreativ frihed?


Virksomhed i vækst

Knowledge Cube udvikler, leverer og vedligeholder state-of-the-art IT-løsninger til det offentlige Danmark. Der er et stærkt sammenhold i Knowledge Cube, som er med til at skabe en værdipræget ledelse og kultur, som kontinuerligt fokuserer på at udvikle teamet.


Knowledge Cube ligger vægt på at være en arbejdsplads, som giver plads til den utraditionelle tænkning og udfordring af kundens eksisterende ideer. De er specialister inden for en lang række af Microsofts nyeste teknologier, og de er særligt stærke inden for beskæftigelse, miljø, booking, selvbetjenings- og digitale indberetningsløsninger.


Dit hovedansvar er at være bindeleddet mellem udviklerne og kunden

Som forretningsanalytiker hos Knowledge Cube vil du komme til at arbejde med alt fra tilbudsskrivning, facilitering af workshops og planlægning af projektforløb, til dokumentation og test. Som forretningsanalytiker arbejder du tæt sammen med kunder og kollegaer i agile teams, hvor du er bindeleddet mellem kunden og udviklerne. Det er derfor vigtigt at kunne forstå kompleks forretning samt formidle og omdanne denne forretning til en it-løsning. Du vil dermed komme til at arbejde med følgende:Agil arbejdsplads, som værdsætter sammenholdet

Knowledge Cube tilbyder deres kunder projekter til prisen og til tiden, og den bedste service, der kan opdrives på markedet. Intet mindre. Det kræver velfungerende, koncentrerede og tilfredse medarbejdere på ethvert plan. Medarbejdere, der har overskud og lyst til at yde deres bedste. Derfor er det deres konstante mål at ligge i spidsen, når det gælder arbejdsvilkår, opgaver, personlig udvikling, ledelsesstil, kolleger og sociale aktiviteter. Derfor gør Knowledge Cube også en stor indsats for det sociale aspekt. Det handler om et godt arbejdsliv i et socialt miljø, ikke kun om gode projekter og arbejdsopgaver. Det handler om at ville lære af sine medarbejdere.

Kontakt

Rekrutteringsprocessen vare tages af LYSGAARD ApS. Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, kontakt venligst ekstern konsulent Frederik Lysgaard Vind på tlf. +45 27281182. Al kontakt behandles fortroligt.

Apply for this job