Workforce Management (WFM) Analytiker til Tryg

Denmark

Description


Vil du være med til at løfte Tryg Erhvervs kundehåndtering til nye højder?

Er forecasting, forretningsoptimering og analyser din hjemmebane? Vil du være med til at starte et helt nyt område op, der skal hjælpe med at optimere Tryg Erhvervs kundehåndtering? Så er det måske dig, som vi søger!


Udvikling og implementering af WFM i Tryg Erhverv

Med inspiration fra de øvrige forretningsområder i Tryg, starter WFM op i Erhverv, og hvorfor der søges flere personer til opbygningen af dette.

Din vigtigste opgave bliver at håndtere forecasting, ressourcestyring, analyse af data og optimering i forbindelse med Trygs kundehåndtering - både inbound og outbound. Så man på denne måde sikrer, at man til enhver tid har de rette ressourcer på det rette tidspunkt.

Da det er et nyt område for Tryg Erhverv, vil man i høj grad være med til at definere, udvikle og implementere Trygs tilgang til Workforce Management. Således vil du have stor mulighed for at udvikle de værktøjer, processer og analyser, der skal sikre at WFM bliver stærkt forankret i hele organisationen.


Opgaver, som du vil arbejde med:


Hvem er du?

Du har en videregående uddannelse på kandidatniveau med en analytisk baggrund eller opnået tilsvarende kompetencer gennem arbejde med forecast og analyser. Du har erfaring med at udarbejde forecast.

Du har øje for de små detaljer, der er afgørende for at sikre korrekt viden og kommunikation på højeste niveau. Samtidig er du i stand til at overskue den samlede problemstilling og drage de overordnede konklusioner.

Du har drive og gejst til at være med i rejsen for at udvikle et helt nyt område for Erhverv, som har et stort fokus. Du er en stærk analytiker, men samtidig er du også god til at skabe relationer på tværs af organisationen og formår at præsentere og overbevise andre om dit budskab.

Du er selvkørende og finder det naturligt at udfordre den måde, som vi plejer at gøre tingene på.

Hvorfor Commercial Excellence - hvad tilbyder Tryg?

I Commercial Excellence omsætter man koncernstrategien til konkrete kunderettede initiativer for Trygs erhvervskunder. Der tilbydes et job i en dynamisk afdeling, med meget forskelligartede opgaver.

Du får således kollegaer der arbejder med CRM, markedsanalyse, markedsføring, og som sammen skal sikre, at målene nås i fællesskab. Sammen med dine dygtige kollegaer, sikrer du en målrettet indsats over for vores erhvervskunder, så Tryg også i fremtiden vil være erhvervslivets foretrukne forsikringsleverandør.

Kulturen hos Tryg bygger på tillid og åbenhed. Selvom Tryg er en del af en traditionsrig branche, er man en virksomhed med højt tempo og stor appetit på innovation og udvikling. Det gælder både for kunder, forsikringer og medarbejdere.

Hvis du har lyst til og kan vise, at du har de nødvendige kompetencer, så er der mulighed for yderligere karriereudvikling på vores WFM område.


Nysgerrig?

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte ansvarshavende konsulent på opgaven Frederik Vind på telefon +45 27 28 11 82. Send gerne dit CV allerede i dag. Vi evaluerer løbende kandidater til stillingen.

Apply for this job