Sales Director med erfaring fra call center/telemarketing

Aarhus C, Central Denmark Region, Denmark

Description

Virksomhed: Anonym


Har du erfaring med telemarketing/call center og kan du drive og udvikle en salgsfunktion ved hjælp af salgsværktøjer og struktur, der understøtter en ambitiøs vækststrategi? - Så er det måske dig vi søger.


Salgsleder med struktur og drive

LYSGAARD søger sales director, der kan løfte en velfungerende salgsafdeling til næste niveau. Rollen er indbegrebet af en karrierestilling i en sund virksomhed med gode muligheder for karriereudvikling.

Personen vi søger har erfaring med salgsledelse og kan skabe resultater gennem salgsledere. Du har en veludviklet værktøjskasse med salgsværktøjer indenfor telemarketing/call center, og formår at arbejde strategisk og analytisk samtidig med at du kan smøge ærmerne op og agere ”hands on” praktisk. Du går forrest, dit engagement er smittende og du får naturligt følgeskab, som den involverende leder.


Salgsledelse og salgsvækst baseret på Commercial Excellence, logik og engagement

I rollen bliver du ansvarlig for en afdeling med plus 30 medarbejdere, hvor dine primære opgaver bliver at drive og udvikle salgsteamet. Dette både direkte såvel som gennem salgsledere med fokus på opretholdelse af KPI’er.

I nært samarbejde med Commercial Excellence og ledergruppen vil du stå for udvikling af strategi med henblik på realiseringen af en ambitiøs vækst. Et helt afgørende succeskriterie i jobbet er derfor, at udvikle afdelingens salgskompetencer og mindset. Der vil i rollen være rig mulighed for at yde indflydelse og for at optimere den daglige drift og resultater.


Ansøgning og cv

Send dit cv til os via linket her på siden. Vi vurderer cv’er løbende. Alle henvendelser behandles fortroligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Frederik Vind på tlf. +45 27281182


Om virksomheden

Der er tale om en fortrolig virksomhed præget af en sund kultur, stor arbejdsglæde, høj anciennitet, gode medarbejderforhold.

Apply for this job