Chefkonsulent til OptimumIT

København, Capital Region of Denmark, Denmark

Description

Vær med til at udvikle det digitale Danmark og skab sammenhæng i digitaliseringen af den offentlige sektor.

LYSGAARD ApS søger en chefkonsulent til OptimumIT, et velrenommeret og ambitiøst it-konsulenthus, som arbejder fokuseret på digitalisering af den offentlige sektor. OptimumIT vækster og ansættelsen er en udvidelse af det eksisterende team.It-faglig ekspertise og kundeorientering

Som chefkonsulent er dit hovedfokus kunderne. Du har stor IT faglig ekspertise, erfaring indenfor IT udvikling, gør en forskel og sætter dig selv og dine kolleger i spil. Efterhånden som kunderne lærer dig at kende, kommer de selv til dig.


Du tager afsæt i kundernes situation og sikrer derved høj kundetilfredshed. Du tager ansvar for at sikre produktiviteten og kvaliteten i leverancer samt bidrager til lønsomheden i OptimumIT og udviklingen af OptimumIT.De overordnede målsætninger som chefkonsulent i OptimumIT er som følger:

OptimumIT tilstræber kontinuerligt at levere en elitepræstation og eliteudvikling til gavn for kunder, medarbejdere og OptimumIT. Derfor vil du i rollen blive målt og belønnet på at du min. bruger 9% af din tid på personlig faglig udvikling. Endvidere vil du arbejde med følgende målsætninger:
Udvikling af det digitale Danmark og skabe sammenhæng i digitaliseringen

Hos OptimumIT tilbydes du først og fremmest muligheden for at få afgørende indflydelse på digitaliseringen af den offentlige sektor i Danmark. Du vil indgå i en lille flad organisation i vækst, hvor du vil få mulighed for at få væsentlig indflydelse og præge udviklingen i takt med at OptimumIT vokser.


Du vil få særdeles attraktive bonus og kompetenceudviklings-vilkår og stor mulighed for at blive eksponeret som ekspert indenfor digitaliseringen af den offentlige sektor.Kontakt

Rekrutteringsprocessen sker i samarbejde med LYSGAARD ApS. Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, kontakt venligst Konsulent Frederik Vind på tlf. +45 27281182.OptimumIT er blandt de bedste i branchen

OptimumIT har en flad og nærværende organisationskultur. Megen af medarbejdernes tid bruges hos kunderne, men et stærkt fagligt- og socialt sammenhold vægtes og bakkes op af en lang række initiativer. OptimumIT består i dag af 10 medarbejdere fordelt på lokationerne Århus, Aalborg og København.


OptimumIT er eksperter indenfor digitaliseringen af den offentlige sektor, måler sig med de bedste i branchen og har en unik profil i forhold til at skabe sammenhæng i digitaliseringen af den offentlige sektor. Afsættet herfor er bl.a. et mangeårigt samarbejde med KOMBIT og KL om realiseringen af monopolbruddet og den fælleskommunale rammearkitektur, samt et stærkt samarbejde med Digitaliseringsstyrelsen m.fl. om realiseringen af konkrete initiativer under den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi.


Medarbejderne hos OptimumIT udvikler sig kontinuerligt – både individuelt og som konsulenthus. Dette er således en væsentlig konkurrenceparameter i forhold til at sikre kunderne den bedst mulige rådgivning og leverancer af høj kvalitet. OptimumIT har derfor stort fokus på at sikre målrettet og værdiskabende kompetenceudvikling med henblik på at være på forkant med den teknologiske udvikling, markedets muligheder samt udviklingspotentialet i den offentlige sektor. Som medarbejder bliver man målt og belønnet for sin personlige og faglige udvikling.


OptimumIT er nærværende og let tilgængelige for kunder og kolleger – og hjælper altid gerne en kunde eller kollega med et akut behov.

Apply for this job