Indretningsarkitekt søges til High-End showroom i indre København

København, Capital Region of Denmark, Denmark

Description

Med udgangspunkt i virksomhedens showroom i indre København vil du indgå som en del af det interne team af arkitektuddannede medarbejdere. Virksomhedens kollektioner er skabt af verdensberømte arkitekter, og er baseret på en filosofi om at adskille sig, hvor et højtudviklet moderne design harmoniseres med funktionalitet. Ansættelsen er en udvidelse af det eksisterende team og som en del af en vækst.


Indretning af kvalitetsbevidste og prestigefyldte privatboliger

Virksomheden arbejder med nogle af landets mest spændende og prestigefyldte indretningsprojekter, og det er derfor vigtigt, at du er kvalitetsbevidst i alt du laver.


I jobbet vil du få ansvar for at inspirere og vejlede kunder, samt hjælpe med tekniske og generelle indretningsopgaver. Over tid vil du blive ansvarlig for hele processen, det vil sige alt fra den indledende kontakt, til at indretningsprojektet er færdigt og udført. I jobbet vil der være god mulighed for træning og oplæring i virksomhedens metodik og produktsortiment.


Helt konkret vil dine arbejdsopgaver bestå af følgende:


Vi leder efter en person, som forstår at omsætte kundeønsker til unikke funktionelle løsninger

En person, som sætter kunden først og trives i en udadgående serviceorienteret rolle og samtidig besidder en unik sans for æstetik og funktionalitet. Endvidere søger vi en person med:Det er afgørende, at du er passioneret om indretning og arkitektur, så det ligger dig naturligt at yde god og troværdig kunderådgivning.


Virksomheden tilbyder

Du vil være en del af et resultatorienteret internt team, som sikrer dig, at din faglige ballast løbende er up-to-date både gennem sidemandsoplæring såvel som international uddannelse og inspirationsture, samt at rammerne for, at du kan blive en succes er til stede.


Du bliver tilbudt en god fast løn plus en bonusordning.

Apply for this job