HR Development Konsulent til Knowledge Cube

Denmark

Description

Bliv drivkraften bag og ansvarlig for den fulde HR palette i Knowledge Cube en sund IT-virksomhed i kraftig vækst, der arbejder fokuseret med at levere digital værdi.

I Knowledge Cube sætter man sine medarbejderes trivsel og udvikling højt, og det er noget som der investeres aktivt i. Samtidig vækster virksomheden, og der er behov for mange nye medarbejdere over den kommende tid såvel som udvikling af de eksisterende. Tiden er derfor kommet til at ansætte en HR Development Konsulent, som vil blive ene-ansvarlig for samtlige HR-processer i virksomheden.


Dit hovedansvar bliver rekruttering og medarbejderudvikling

Dit primære ansvar bliver at løfte HR for Knowledge Cube +80 medarbejdere, hvor du hovedsageligt kommer til at arbejde med medarbejderudvikling, succesion planning, employer branding og rekruttering. Samtidig er du den eneste HR specifikke medarbejder, og opgaverne vil derfor være alsidige:Vi leder efter en person med:

Bred HR-erfaring og en længere videregående HR faglig uddannelse, som forstår at balancere hverdagens opgaver og samtidig holde et strategisk fokus på udviklingen.

En udpræget menneskekender, der brænder for at arbejde sammen med andre mennesker, og er tillidsvækkende. En ambitiøs og vedholdende person, som går til udfordringer med stort engagement, der overvinder barrierer og når sine mål til tiden.

Knowledge Cube’s kultur er præget af en overvægt af højt kompetente og specialiserede IT medarbejdere.


Agil arbejdsplads, som prioriterer det gode sammenhold

Knowledge Cube udvikler, leverer og vedligeholder state-of-the-art IT-løsninger til det offentlige Danmark. Der er et stærkt sammenhold i Knowledge Cube, som er med til at skabe en værdipræget ledelse og kultur, som kontinuerligt fokuserer på at udvikle teamet. Det kræver velfungerende, koncentrerede og tilfredse medarbejdere på ethvert plan. Organisationsstrukturen er flad og præget af en ung, dynamisk medarbejderstab, med overskud og lyst. Derfor er det deres konstante mål at ligge i spidsen, når det gælder arbejdsvilkår, opgaver, personlig udvikling, ledelsesstil, kolleger og sociale aktiviteter. Derfor gør Knowledge Cube også en stor indsats for det sociale aspekt. Det handler om et godt arbejdsliv i et socialt miljø, ikke kun om gode projekter og arbejdsopgaver. Det handler om at ville lære af sine medarbejdere.


Kontakt

Rekrutteringsprocessen sker i samarbejde med LYSGAARD ApS. Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, kontakt venligst ekstern konsulent Frederik Lysgaard Vind på tlf. +45 2728 1182. Al kontakt behandles fortroligt.

Apply for this job