Salgschef med stort drive til mj service

Roskilde, Region Zealand, Denmark

Description

Brænder du for at skabe målbare resultater med komplekst løsningsalg, gode kunderelationer og digitalisering?


Til mj service, en sund og ambitiøs privatejet servicevirksomhed i vækst, søger LYSGAARD ApS en Salgschef. Med direkte reference til mj services Direktør bliver Salgschefen ansvarlig for at udbygge mj service’s nuværende markedspositionen ved salg af kvalitetsløsninger indenfor rengøring, vinduespolering og facility management.


I stillingen med ansvar for nysalg og udvikling af egen kundeportefølje bliver du en del af mj service- og salgsafdeling. Her vil du nyde sparring med dygtige, ligestillede kollegaer såvel som blive hjulpet på vej af professionelle mødebookere og tilbudsgivere/planlæggere. Det forventes dog, at du også selv leverer på denne opgave. Stillingen er en central rolle hos mj service og der vil være mulighed for at stige i ansvar over tid.Ansvar og opgaver indebærer bl.a.:

Geografisk arbejder du med udgangspunkt fra mj services kontor i Roskilde med fokus på kundeemner på Sjælland, primært mellemstore og store virksomheder i Storkøbenhavn:


Ambitiøs salgsprofil med kommerciel erfaring

For at få succes i stillingen er det afgørende, at du har drive, er resultatorienteret og kan dokumentere gode kommercielle resultater.


Du er naturligvis kundevant og kan begå dig i øjenhøjde på direktionsgangen såvel som på ”gulvet”. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Det vigtigste er dit drive og dine personlige kompetencer, der gør dig til en både kunde- og forretningsorienteret person. Det er afgørende, at du har både kapacitet og lysten til at udvikle dig i jobbet.mj services

mj service er en familieejet virksomhed, der gennem mere end 30 år har opbygget en position som en af de væsentligste udbydere af kombinerede serviceydelser på det sjællandske marked. Med udgangspunkt i nærvær, humørfyldt dagligdag og teamånd yder mj service løsninger, som er skræddersyet den enkelte kunde.

I 2018 vækstede mj service med 8%. En vækst som forventes at stige i 2019 og den pågældende rekruttering er en del af denne ambitiøse vækststrategi.


Hos mj service sættes en ære i at leverer kvalitet samtidig med, at forretningen vækster. Kvaliteten opnås bl.a. ved at rekruttere markedet bedste medarbejdere, sikre træning og udvikling såvel som et dobbelt serviceleder-princip. Herudover er man i absolut front på digitalisering, hvilket kommer både kunder og medarbejder til gode i det daglige. Derfor opleves også en høj tilfredshed og fastholdelse for både kunder og medarbejder.

Virksomheden er præget af en flad organisationskultur, hvor humor, glæde og energi i hverdagen såvel som det at kunne udtrykke sig direkte værdsættes. Man har stort fokus på udvikling og det er vigtigt at samtlige medarbejdere bidrager positivt til udviklingen. Virksomheden består i dag af 200 medarbejdere.

Se nærmere om mj service på https://mjservice.dk/Ansøgning

Send dit cv via nedenstående link. Vi behandler ansøgningerne løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte LYSGAARD ApS, konsulent Frederik Vind på telefon 2728 1182.

Apply for this job