Researcher til LYSGAARD ApS (deltid)

Telecommute · Frederiksberg, Capital Region of Denmark, Denmark

Description

Med en brændende passion for at skabe vækst i små og mellemstore virksomheder, støtter vi vores kunder gennem search & selection og organisationsudvikling.


I rollen som Researcher hos LYSGAARD får du en unik muligheden for at arbejde med alle rekrutteringesdyder i et tæt samarbejde med vores kunder på alle niveauer fra specialist til bestyrelsesformand.


"It’s all about people"

Din hverdag vil variere. Nogle dage vil du være fordybet bag skrivebordet, hvor du vil skulle sørge for fremdrift på rekrutteringsopgaver, og andre dage er du med ude hos kunder på diverse konsulentopgaver. Du vil få et bredt kendskab til danske vækst virksomheder, erfaring med vores leverancer, samt dyb indsigt i hvad det vil sige at skabe værdi i praksis.


Dine ansvarsområder spænder sig vidt over rekrutteringsspektrummet

Du vil på den fineste vis blive oplært i rekrutteringens dyder. Du får bred erfaring med ekstern rekruttering i alt fra search og selection, screening af kandidater, interview og kundemøder. Du vil komme til at opspore kandidaterne, kontakte dem, motivere dem i de indledende samtaler, for derefter at sende dem godt videre til kunden.


Dine arbejdsopgaver vil inkludere:


Vi arbejder konstant fokuseret på at optimere og udvikle vores processer, så vi kan levere løsninger af ypperste kvalitet i et fleksibelt og agilt format.


Som person er du…

Udadvendt, optimistisk og ikke bange for at ringe folk op du ikke kender. Du har en struktureret tilgang til opgaver, og forstår at holde en god tone. Du har lyst til at udvikle dig inden for ekstern rekruttering, og du trives i en lille organisation, præget af ansvar, ejerskab og teamånd, såvel dynamik og til tider kaotiske tilstande.

Vi kobler forretningsudvikling med organisationsudvikling.

Vi er en lille rekrutteringsvirksomhed, som har en brændende passion for at hjælpe små og mellemstore vækstvirksomheder frem i verden. Vi arbejder med fuld gennemsigtighed, gør derfor en dyd ud af at spare med kunden undervejs i processen, og udfordrer gerne på deres forestillinger om virksomhedens behov.


Praktisk


Vi behandler ansøgninger løbende.

Apply for this job