Studentermedhjælper til Search & Selection hos LYSGAARD ApS

Frederiksberg, Capital Region of Denmark, Denmark

Description

En unik mulighed for at blive lært op i search & selection, for en studerende med interesse for ledelse, mennesker og organisationer i et nyskabende konsulenthus i vækst.


It’s all about people

Kort sagt så har vi en brændende passion for at skabe vækst i små og mellemstore virksomheder, samt at få dem frem i verdenen, hvilket vi gør med en holistisk og metodisk tilgang til rekruttering. I forbindelse med vores vækst og udvikling søger vi en ambitiøs, entreprenant og energisk studiemedhjælper.


Din hverdag vil variere. Nogle dage vil du være fordybet bag skrivebordet, hvor du vil skulle sørge for fremdrift på rekrutteringsopgaver, og andre dage er du med ude hos kunder på diverse konsulentopgaver. Du vil få et bredt kendskab til danske vækst virksomheder, erfaring med vores leverancer, samt dyb indsigt i hvad det vil sige at skabe værdi i praksis.


Dine ansvarsområder spænder sig vidt over rekrutteringsspektrummet

Du vil på den fineste vis blive oplært i rekrutteringens dyder. Du får bred erfaring med ekstern rekruttering i alt fra search og selection, screening af kandidater, interview og kundemøder. Du vil komme til at opspore kandidaterne, kontakte dem, motivere dem i de indledende samtaler, for derefter at sende dem godt videre til kunden.


Dine arbejdsopgaver vil inkludere:


Vi arbejder konstant fokuseret på at optimere og udvikle vores processer, så vi kan levere løsninger af ypperste kvalitet i et fleksibelt og agilt format. Vi arbejder bl.a. også på et nyt, intelligent job site, hvor vi kvit og frit tilbyder virksomheder at annoncere deres stillinger på en nem og overskuelig måde, såvel som et kandidathåndteringssystem, som sikrer at kandidaten bliver behandlet korrekt.


Som person er du…

Udadvendt, optimistisk og ikke bange for at ringe folk op du ikke kender. Du har struktur på dine processer, og forstår at holde en god tone. Du har lyst til at udvikle dig inden for ekstern rekruttering, og du trives i en lille team, hvor selvstændighed og eget ansvar er en selvfølge.

LYSGAARD ApS

Vi er en lille rekrutteringsvirksomhed, som har en brændende passion for at hjælpe små og mellemstore vækstvirksomheder frem i verden ved at finde den bedste kandidat til dem. Vi gør derfor en dyd ud af at spare med kunden undervejs i processen, og udfordrer gerne på deres forestillinger om virksomhedens behov. Vi kobler forretningsudvikling med organisationsudvikling.

Praktisk


Vi behandler ansøgninger løbende.

Apply for this job