Sales manager til mj service

Roskilde, Region Zealand, Denmark

Description

En unik mulighed for at skabe resultater gennem komplekst løsningssalg i en sund, ambitiøs privatejet kvalitetsorienteret servicevirksomhed.


Til mj service søger LYSGAARD ApS en Salgschef, som med direkte reference til mj services direktør vil blive ansvarlig for salg af kvalitetsløsninger indenfor rengøring, vinduespolering og facility management. Rekrutteringen er en del af mj services vækststrategi.


I Stillingen bliver du en del af mj service salgsafdeling hvor du i samarbejde med ligestillede, mødebooking, planlægning og udbud vil drive mj services nysalg. Dette er en central rolle hos mj service og der vil være mulighed for at stige i ansvar over tid.Ansvar og opgaver indebærer bl.a.:

Geografisk arbejder du med udgangspunkt fra MJ Services kontor i Roskilde med fokus på kundeemner på Sjælland, primært Storkøbenhavn:Ambitiøs salgsprofil med kommerciel erfaring

For at få succes i stillingen er det afgørende, at du er serviceorienteret og kan dokumentere gode kommercielle resultater.


Du er naturligvis kundevant og kan begå dig i øjenhøjde på såvel direktionsgangen som på ”gulvet”. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, det vigtigste er dit drive og dine personlige kompetencer, der gør dig til en kunde- og forretningsorienteret person. Det er afgørende, at du har både kapacitet og lyst til at udvikle dig i jobbet.


Du skal være ”et voksent menneske”, som virker tillidsskabende, når du møder firmaets kunder og ansatte.mj services

mj service er en familieejet virksomhed, der gennem mere end 30 år har opbygget en position som en af de væsentligste udbydere af kombinerede serviceydelser på det sjællandske marked. Med udgangspunkt i deres tre værdier kvalitet i detaljen, nærvær og handlekraft yder MJ Service løsninger, som er skræddersyet deres kunder.


Virksomheden er præget af en flad organisationskultur, hvor man værdsætter humor, glæde og energi i hverdagen, såvel som det at kunne udtrykke sig direkte. Man har stort fokus på udvikling, og det er vigtigt at samtlige medarbejdere bidrager positivt til udviklingen. Virksomheden består i dag af 150 medarbejdere.


Se nærmere om mj service på https://mjservice.dk/Ansøgning

Send dit cv via nedenstående link. Vi behandler ansøgningerne løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte LYSGAARD ApS, konsulent Frederik Vind på telefon 2728 1182.

Apply for this job