Designer søges til Boffi København

København, Capital Region of Denmark, Denmark

Description


Boffi vækster og søger nu at udvide teamet med en ekstra designer. Teamet i dag består af tre arkitektuddannede medarbejdere, som alle arbejder fra Showroomet i Bredgade..


Boffi er indretningens Haut couture og det forpligter

Boffi har det privilegie, at arbejde med nogle af landets mest spændende og prestigefyldte indretningsprojekter hos kunder der er kvalitetsbevidste og ved hvad de vil have. Det er derfor afgørende, at Boffi matcher dette og lidt til blandt vores passionerede medarbejdere.


Hos Boffi vil du få ansvar for at inspirere og vejlede kunder samt hjælpe med tekniske og generelle indretningsopgaver. Boffi’s køkken-, bad- og garderobeserier er skabt af verdensberømte arkitekter og er baseret på en filosofi, der adskiller os fra andre brands. Boffi’s kollektion suppleres med produkter fra andre førende italienske leverandører, herunder møbel kollektionen fra DePadova. Princippet er at harmonisere funktionalitet med et højtudviklet moderne design, således at hver model er minimalistisk men samtidigt funktionel. Slutproduktet er en unik komposition, der udtrykker enestående design og innovative funktioner. Boffi’s mål er at afstemme projektet til omgivelserne, det være sig et moderne glasbeklædt højhus eller en klassisk patriciervilla.


Helt konkret vil dine arbejdsopgaver bestå af følgende:
Passion, troværdighed og service

Vi leder efter en person, som forstår at omsætte kundeønsker til unikke funktionelle løsninger. En person, som sætter kunden først og trives i en udadgående serviceorienteret rolle og samtidig besidder en unik sans for æstetik og funktionalitet.


Det er afgørende, at du er passioneret om indretning og arkitektur så du kan yde god og troværdig kunderådgivning. Det er af mindre betydning, om du har produktkendskab.


Boffi investerer i sine medarbejdere og som en del af ansættelsen, vil du blive lært grundigt op i Boffi’s filosofi og produktserier, der vil både være on-the-job træning såvel som uddannelse på hovedkontoret i Milano, endvidere vil der løbende blive suppleret med relevante kurser.


Personlige karakteristika for teamet er rummelighed, fagligt engagement og passion, ligesom tillid og kvalitet er i højsædet.


Interesseret?

Rekrutteringsprocessen varetages af LYSGAARD ApS, og har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte konsulent Frederik Vind på telefon 27281182.


Boffi København

Boffi Københaven er showroom for Skandinavien. Showroomet ligger i en klassisk bygning i Bredgade. Her skiftes udstillingerne løbende, således at de nyeste og mest innovative køkken, garderobe og badeværelsesløsninger fra Italien er klar til at inspirere den kræsne og designbevidste kunde.


Showroomet er som øvrige Boffi showrooms i verden designet af Boffi Marketing i samarbejde med Piero Lissoni. Interiøret står i en diskret cementgrå farve, der fremhæver de enkelte miljøer og kompositioner. De enkelte miljøer, og interaktionen mellem dem, viser i fuld skala Boffi’s bredde, både inden for det enkelte segment, men også som en samlet leverandør af komplette løsninger til private hjem.


Læs mere om Boffi København på: http://www.bofficopenhagen.com/DK/
Apply for this job